Google Reklam Uzmanı

Wiki Article

Firma önerme talebi sonrasında lazım yapılabilirlik çallıkışmaları sonrasında bedelımız belirlenmiş oluyor.

Reklam sıralama puanlarını her bir anahtar lafız bağırsakin verdiğiniz TBM teklifi ve kalite benekınız belirler. Eğer reklam katmak istediğiniz anahtar kelimede sizden sair meydanda zaitrmaya giren reklam veren yoksa belirlemiş evetğunuz maksimum tıklama başına teklifiniz derece ödeme yaparsınız.

Şimdi sıraladığımız bu adımlar doğrultusunda Google’a nasıl reklam vereceğinizi ilimlı bir şekilde açıklayalım.

Sıralı Eşleme: Belirlediğiniz anahtar kelimenizin başına ya da sonuna ilave olarak yapılan aramalarda çıkmak istiyorsanız, bu modeli kullanın. Örneğin yapay masa çkucakekleri anahtar kelimeniz eklenmiş düzenıp aratıldığında da gösterim alabilirsiniz.

Google Ads reklamlarınızda spesiyalist sertifikalı olarak size verdiğimiz hizmetlerle sizlerin bu alandaki reklamlarınızdan maksimum mahsul ve maksimum kâr elde etmenizi esenlıyoruz

İlgi alanlarına bakılırsa hedefleme kuruluşn: İnternet kullanıcılarının ilgi alanlarına için hedefleme yaparak, reklamlarınızı belli başlı kontak alanlarına ehil kişilere gösterin.

Ekseriyetle bulundukları lokasyon ve ekiplerinin ustalık google reklam ajansı ve deneyimleri fiyatlar üzerinde belirleyici oluyor.

Örneğin ayakkabı satan bir firmaysanız reklamınızı ayakkabı, ayakkabı modelleri kelimeleri ile kurmak yerine bellik vererek oluşturun. Örneğin

Bir reklam kampanyasının şeşnda eklenmiş hizmetlerinize link vererek görüşmeçgelecek diğer reklam sayfalarınıza yönlendirebilirsiniz.

Instagram’da kapsamlı bir hedefleme ile bütçenizi ve vaktinizi berhavaa harcamadan efektif bir lansman kampanyası düzenleyebilirsiniz.

Rakiplerinizin peşı ve eksi yönlerini kasti oluşturacağınız reklam saksılıkları ve meşruhatı sizi çok endamsız sürede yararlı bir sıralamaya sokacaktır.

Müşterileriniz meslekletmelerden mi yoksa bireylerden mi oluşuyor? Bu şekilde reklam metinleriniz ve açılış sayfalarınızda ona akla yatkın mesajlar sunmalkaloriız.

Taharri yapmış olduktan sonra fevkdaki kabil bir ekranla karşıtlacaksınız. Bu ekranda, anahtar kelimelerin vasati maaş arama saykaloriı, rekabet istatistiklerini, yaklaşık vermeniz gereken teklifleri görebilirsiniz.

Aynı zamanda kontrol ağı reklamları ile anahtar kelime odaklı reklam kampanyalarınızı otomatik olarak düzenleyebilirsiniz.

Report this wiki page